Welkom op onze website!

Hallo! Wij zijn Robert en Linda Bevers en samen met onze 2 kinderen (Luca & Milan) wonen we in het plaatsje America (Noord Limburg). In 2018 kwamen we bij toeval uit bij een Alpaca show te Boekel en besloten om een kijkje te gaan nemen. Het was als liefde op het eerste gezicht en de prachtige dieren die we daar zagen besmetten ons met het Alpaca virus. 

December 2019 kochten we onze eerste merries en de uitbreiding van de kudde ging in een rap tempo. Inmiddels is de kudde uitgebreid tot een 12-tal dieren waarvan sinds vorig jaar met een aantal eigen gefokte veulens van Top hengsten. Dit is echt een genot om te zien... onze eigen veulens rond te zien rennen door de wei! 

Ons streven is om gezonde en prachtige Alpaca's te fokken uit kwalitatief zeer mooie dieren waarbij microns, krimp en vachtdichtheid de volle aandacht hebben. Met die gedachte hebben we begin 2022 de hengst VekoFarm Rituals toegevoegd aan onze kudde (zijn vader is de de TOP hengst Grand Champion Millduck Oregon). Met deze kudde gaan we bouwen aan de toekomst van Mon Rêve Alpaca's.


Neem gerust een kijkje op deze website. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.